Всички Категории
PRODUCTS
КНИГИ
BACK
КНИГИ

Модели на учебно-познавателната дейност по зоология

  • Издателство: УИ Св. Климент Охридски

Модели на учебно-познавателната дейност по зоология

  • Издателство: УИ Св. Климент Охридски

Нина Тализина  |  Инна Володарская  |  Наташа Кискинова   |  Александър Панайотов  (автори)

 

Издателство:   УИ Св. Климент Охридски
Език: български език
Раздел: Биология

 

Мека корица, среден формат  |  380 стр.  |  266 гр.

(неизползвана, отчислена от библиотека книга - без заглавна страница, здраво и чисто книжно тяло, леко захабен външен вид)

 

*

 

ПРЕДГОВОР

 

Теорията за етапното формиране на умствените действия (ТПФУД), разработване в трудовете на проф. П. Я. Гальлерин отра­зява спецификата, отличителното а подхода на съветски и други психолози при изучаване процеса учене и усвояване. Твърди се, че на сегашния етап няма друга теория, която да изяснява по-пълно как се формират нови теоретични понятия, как се усвояват включените в едно или друго действие или прийом нови знания. Няколко десетилетия се осъществява многоаспектна теоретична и теоретично-приложна научно изследователска работа (НИР), а в катедрата по методика на обучението по биология (МОБ) - от 1976 г. Съвместните ни теоретико-приложни изследвания бяха докладвани на Първия меж­дународен семинар на тема "Пътища за използуване на достижения­та на педагогиката и педагогическата психология е практиката на обучение", състоял се в Москва през 1979 г., и на Втората конфе­ренция на съветските психолози пак а Москва през 1982 г.

 

Пособието съдържа информация за съвременното състояние на тео­рията за поетапното формиране на умствените действия. Широката експериментална работа позволява да се посочат примери от различ­ни учебни предмети в раздела "Психолого-педагогически основи на обучението". В раздела "Формиране на познавателната дейност при обучението по зоология" се разкриват основните и вторични харак­теристики на действията, значението на Формирането на познавател­ните прийоми за цялостното развитие на личността на ученика. Тази част от настоящия труд, успешно реализира прехода между по-високото теоретично ниво от предходния раздел със следващите раздели. В "съкратен вид са представени етапите по изготвяне на моделите и творетично-приложния характер на изследването като цяло /виж. с. 73-122/. 

 

**

 

Съдържание (вижте изображенията под корицата)

 

Характеристики
Отстъпки, доставка, плащане
Характеристики +
В наличност:
Да
Език
български
Автор
Александър Панайотов, Нина Тализина, Наташа Кискинова, Инна Володарская
Издателство
УИ Св. Климент Охридски
Град
София
Година
1991
Страници
380
Състояние
неизползвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
отчислена от библиотека, без заглавна страница, здраво и чисто книжно тяло, леко захабен външен вид
Националност
българска
Издание
първо
Корица
мека
Формат
среден
Ширина (мм)
140
Височина (мм)
195
Дебелина (мм)
18
Тегло (гр.)
266
Отстъпки, доставка, плащане +

Непотвърдена от клиента по телефона поръчка, не се обработва! (след 3 дни опити за връзка с клиента се анулира)

 

Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт - 5 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • Доставка до адрес с Еконт - 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката
  • От 20 до 60 лв. - доставка до офис на Спиди 5 лв., поръчки под 20 лв могат да се доставят само с Еконт. Над 60 лв. - безплатна доставка
  •  Доставка до адрес със Спиди за поръчки над 20 лв.- 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката. Поръчки под 20 лв могат да бъдат доставени само с Еконт.

 

Срок за доставка до офис на  Еконт или Спиди: Поръчваш днес, получаваш утре!

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код за постоянна отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платежКъм книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!