Напоителни системи (1990 г.)

Продукти
КНИГИ
+
24,95 лв.
  • Издателство: Техника
КУПИ с регистрация или с Бърза поръчка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Боян Джунински  (автор) 

 

Издателство:   Техника
Език: български език
Раздел: Архитектура и строителство
Етикети:

За студенти от УАСГ (ВИАС)

хидротехническо строителство

 

Твърда корица, среден формат  |  527 стр.  |  458 гр.

(използвана книга - здраво книжно тяло и корица, подчертавано с текстмаркер върху 20 стр. и с черен молив в около 20 стр., останалата част е без следи от употреба)

 

*

 

Анотация

 

В книгата са изложени принципите жа напояването и на съвременните методи за проектиране на напоителните сис­теми. Разгледани са по-специално въпросите за: същността и значението на напояването; концепцията за напоителна, система в светлината на теорията на управляемите си­стеми; природната, агротехническата, техническата, иконо­мическата и социалната основа на напоителните систе­ми; потребностите от напоителна вода; източниците на вода за напояване; регулирането на оттока и водостопзнските из­следвания за напоителни и комплексни цели; основните тех­нологии на поливане — технически средства, изчисление и принципи на проектиране; устройството,, проектирането и оптимизацията на провеждащата открита и напорна мрежа; устройството, проектирането и оптимизацията на съоръже­нията в напоителните системи; задачите и принципите на автоматизацията на напоителните системи; оптимизацията и икономическата обосновка на напоителните системи; връзка­та на проектирането със строителството, и експлоатацията на напоителните системи?

 

Книгата е предназначена за студентите от специалност­та хидромелиоративно строителство към хидротехническия факултет на Университета по строителство, архитектура и геодезия — София. Може да бъде полезна също и за инжене­ри и агрономи, от практиката и научни работници в областта на хидромелиорациите.

Характеристики
В наличност:
Да
Език
български
Автор
Боян Джунински
Издателство
Техника
Етикети
За студенти от УАСГ, хидротехническо строителство
Град
София
Година
1990
Страници
527
Състояние
използвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
здраво книжно тяло и корица, подчертавано с текстмаркер върху 20 стр. и с черен молив в около 20 стр., останалата част е без следи от употреба
Националност
българска
Издание
второ преработено и допълнено издание.
Корица
твърда
Формат
среден
Тираж (бр.)
600+85
Ширина (мм)
145
Височина (мм)
215
Дебелина (мм)
25
Тегло (гр.)
458
Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт *- 4.50 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • До 120 лв. - доставка до адрес с Еконт * - 6 лв., над 120 лв. - безплатна доставка

* стандартна цена за м. ноември, 2022 г.:

до офис (до 1 кг) - 6,00 лв + 0,18 лв SMS + 0.22 лв малък плик + 0,10 лв. джоб (0,30 лв среден /0,44 лв. голям), общо 6,50 лв

до адрес (до 1 кг) : 7,56 лв + 0,18 лв SMS + 0.22 лв малък плик + 0,10 лв. джоб (0,30 лв среден/0,44 лв. голям), общо 8,06 лв

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код за отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платеж. Към книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

 

 

Непотвърдена от клиента поръчка по телефона не се обработва!

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!