Расчет инженерных конструкций на упругом основании

Продукти
КНИГИ
+
6,95 лв.
  • Издателство: Высшая школа
КУПИ с регистрация ИЛИ с БЪРЗА поръчка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Изчисляване на инженерни конструкции върху еластична основа (книга на руски език)

В книгата са изложени разработените от автора методи за изчисляване на инженерни конструкции и конструкции, лежащи върху еластична основа; методи за изчисляване на греди с постоянно и променливо напречно сечение; шарнирни греди; скари с ниски и високи купчини; плътни, мрежести, правоъгълни плочи с и без отвори; кръгли масивни и пръстеновидни плочи и плочи със сложна конфигурация в план; многоетажни многоетажни рамки; подземни конструкции и конструкции; ограждащи конструкции за хоризонтални натоварвания; дадено е дефиницията на петата на твърди основи и взаимното влияние на тясно разположени конструкции върху тяхната пета, както и изчисляването на подпорните стени. Дадени са примери от практиката и изчислителни таблици. За компютърни изчисления крайните уравнения се извеждат както в обичайната, така и в матричната форма.

 

И. А. Симвулиди   (автор) 

 

Издателство:   Высшая школа
Език: руски език
Раздел: Архитектура и строителство

 

Твърда корица, среден формат  |  576 стр.  |  616 гр.

(неизползвана, здрава и чиста книга, отчислена от библиотека с незначителни забележки)

 

*

 

Допущено Министерством высшего и среднего специального образования СССР в качестве учебного пособия для студентов строительных специальностей вузов

 

**

 

АННОТАЦИЯ

 

В книге изложены разработанные автором методы расчета инженерных конструкций и сооружений, лежащих на упругом основании; методы расчета балок постоянного и переменного поперечного сечений; шарнирно связанных балок; низких и высоких свайных ростверков; сплошных, сетчатых, прямо­угольных плит с отверстиями и без отверстий; круглых сплошных и кольце­вых плит и плит сложной конфигурации в плане; многопролетных много­этажных рам; подземных конструкций и сооружений; ограждающих конст­рукций на горизонтальные нагрузки; дано определение крена жестких фун­даментов и взаимного влияния близко расположенных сооружений на их крен а также дан расчет подпорных стен. Приведены примеры из практики и даны расчетные таблицы. Для расчетов на ЭВМ выведены окончательные уравнения как в обычной, так и в матричной форме.                

 
 

 

Характеристики
В наличност:
Да
Език
руски
Автор
И. А. Симвулиди
Издателство
Высшая школа
Град
Москва
Година
1987
Страници
576
Състояние
неизползвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
здрава и чиста книга, отчислена от библиотека с незначителни забележки
Националност
руска
Издание
пето преработено и допълнено издание
Корица
твърда
Формат
среден
Ширина (мм)
150
Височина (мм)
205
Дебелина (мм)
30
Тегло (гр.)
616
Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт или Спиди - 4.50 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • Доставка до адрес с Еконт или Спиди - 6 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за постоянна отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код постоянна за отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платеж. Към книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

 

 

Непотвърдена от клиента поръчка по телефона не се обработва!

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!