Русская коммерческая корреспонденция

Продукти
КНИГИ
+
11,95 лв.
  • Издателство: Русский язык
КУПИ с регистрация ИЛИ с БЪРЗА поръчка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Учебникът по Руска търговска кореспонденция се основава на оригинален материал, който отразява техниката на водене на търговска кореспонденция преди сключването на сделката и нейното последващо изпълнение. Във всеки раздел с помощта на уводен текст, илюстрации (типичен унифициран стандарт-образец на външнотърговски документ), насоки за съставяне на подходящо търговско писмо, телекс, езикови стандарти-клишета и система от задачи, е изложен учебният материал. фиксирани и контролирани.
Предназначено за студенти от икономически институти и факултети. Може да се използва от лица, които самостоятелно изучават търговската кореспонденция, както и от външнотърговски работници като справочник.

 

Э. А. Смирнов  |  А. К. Демидова  (автори)

 

Издателство:   Русский язык
Език: руски език
Раздел: Езикови учебници

 

Мека корица, среден формат  |  224 стр.  |  281 гр.

(неизползвана книга в отлично състояние)

 

*

 

АННОТАЦИЯ
 

В основу учебника положен оригинальный материал, отражающий технику ведения коммерческой переписки до заключения сделки и последующего ее выполнения. В каждом разделе с помощью вводящего текста, иллюстраций (типового унифицированного стандарта-образца внешнеторгового документа), методических указаний по составлению соответствующего коммерческого письма, телекса, языковых стандартов-клише и системы заданий закрепляется и контролируется учебный материал.

 

Предназначается для учащихся экономических институтов и факультетов. Может быть использо­вано лицами, изучающими коммерческую корреспонденцию самостоятельно, а также внешнеторговы­ми работниками в качестве справочника.

Характеристики
В наличност:
Да
Език
руски
Автор
Э. А. Смирнов, А. К. Демидова
Издателство
Русский язык
Град
Москва
Година
1985
Страници
224
Състояние
неизползвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
книга в отлично състояние
Националност
руска
Корица
мека
Формат
среден
Ширина (мм)
135
Височина (мм)
215
Дебелина (мм)
13
Тегло (гр.)
281
Отстъпки, доставка, плащане

Непотвърдена от клиента по телефона поръчка, не се обработва! (след 3 дни опити за връзка с клиента се анулира)

 

Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт - 5 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • Доставка до адрес с Еконт - 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката
  • От 20 до 60 лв. - доставка до офис на Спиди 5 лв., поръчки под 20 лв могат да се доставят само с Еконт. Над 60 лв. - безплатна доставка
  •  Доставка до адрес със Спиди за поръчки над 20 лв.- 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката. Поръчки под 20 лв могат да бъдат доставени само с Еконт.

 

Срок за доставка до офис на  Еконт или Спиди: Поръчваш днес, получаваш утре!

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код за постоянна отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платежКъм книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!