Всички Категории
PRODUCTS
КНИГИ
BACK
КНИГИ

Статистически методи в качествения контрол

  • Издателство: Наука и изкуство

Статистически методи в качествения контрол

  • Издателство: Наука и изкуство

Мария Кръстева  (автор)

 

Издателство:   Наука и изкуство
Език: български език
Раздел Математика
Поредица: Съвременна математика  (книга 7)
Етикети: приложна математика

 

Твърда корица, среден формат  |  307 стр.  |  284 гр.

(използвана, отчислена от библиотека книга, здраво книжно тяло с пожълтели листи, внимателно подчертавано и водени бележки с блед черен молив върху 28 страници - останалата част е без следи от употреба, захабен външен вид)

 

*

 

АНОТАЦИЯ

Книгата посочва необходимостта и ико­номическата изгода от използуването на контролни карти и приемателни пла­нове при статистическия контрол на ка­чеството. От една страна, тя е ценно ръководство за начина на тяхното при­ложение, а, от друга — кратък теоре­тичен справочник за онези, които искат да задълбочат познанията си в тази област. В нея са разгледани основните статистически методи, на­миращи все по-голямо приложение в статистическия контрол на качест­вото.

 

Книгата е предназначена за широк кръг специалисти, предимно инженери и инженерно-технически персонал, а също и за научни работници и студенти, които се занимават с приложение на математикостатистическитe методи в практиката. Особено полезна ще бъде тя за онези, които се занимават с анализ и контрол на качеството на промишлената продукция и които се интересуват от теоретичните основи на тези методи.

 

Много фигури и таблици, както и пример, илюстрират приложе­нието на СКК в различни области. Ос­вен това частта от първа глава, отнася­ща се до първоначалната обработка на статистически данни, както и пета и гаеста глава, отнасящи се за текущия и приемателния СКК, могат да послу­жат на инженера-практик и на ръковод­ния ОТК персонал като ръководство за прилагане на най-новите методи за контрол на качеството, залегнали в ре­дица стандарти на СКК.

 

Наред с това в книгата са разгледани и систематизирани използуваните статистически методи при предварител­ния анализ, предхождащ внедряването на конкретните форми на статистичес­кия контрол на качеството, а именно на контролните карти и извадъчните пла­нове за приемателен контрол.

 

Всеки раздел е снабден с типiчен пример, който показва нагледно при­лагането на съответния статистически метод.

 

 

**

 

СЪДЪРЖАНИЕ иж изображенията под корицата)

Характеристики
Отстъпки, доставка, плащане
Характеристики +
В наличност:
Да
Език
български
Автор
Мария Кръстева
Издателство
Наука и изкуство
Поредица
Съвременна математика
Етикети
приложна математика
Град
София
Година
1975
Страници
307
Състояние
използвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
отчислена от библиотека книга, здраво книжно тяло с пожълтели листи, внимателно подчертавано и водени бележки с блед черен молив върху 28 страници - останалата част е без следи от употреба, захабен външен вид
Националност
българска
Корица
твърда
Формат
среден
Височина (мм)
205
Ширина (мм)
135
Дебелина (мм)
20
Тегло (гр.)
284
Отстъпки, доставка, плащане +

Непотвърдена от клиента по телефона поръчка, не се обработва! (след 3 дни опити за връзка с клиента се анулира)

 

Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт - 5 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • Доставка до адрес с Еконт - 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката
  • От 20 до 60 лв. - доставка до офис на Спиди 5 лв., поръчки под 20 лв могат да се доставят само с Еконт. Над 60 лв. - безплатна доставка
  •  Доставка до адрес със Спиди за поръчки над 20 лв.- 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката. Поръчки под 20 лв могат да бъдат доставени само с Еконт.

 

Срок за доставка до офис на  Еконт или Спиди: Поръчваш днес, получаваш утре!

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код за постоянна отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платежКъм книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!