Статистически методи в качествения контрол

Продукти
КНИГИ
+
11,95 лв.
  • Издателство: Наука и изкуство
КУПИ с регистрация ИЛИ с БЪРЗА поръчка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Мария Кръстева  (автор)

 

Издателство:   Наука и изкуство
Език: български език
Раздел Математика
Поредица: Съвременна математика  (книга 7)
Етикети:

приложна математика

математика за икономисти

 

Твърда корица, среден формат  |  307 стр.  |  282 гр.

(неизползвана книга - здраво и чисто книжно тяло с пожълтели листи, захабен външен вид)

 

*

 

АНОТАЦИЯ

Книгата посочва необходимостта и ико­номическата изгода от използуването на контролни карти и приемателни пла­нове при статистическия контрол на ка­чеството. От една страна, тя е ценно ръководство за начина на тяхното при­ложение, а, от друга — кратък теоре­тичен справочник за онези, които искат да задълбочат познанията си в тази област. В нея са разгледани основните статистически методи, на­миращи все по-голямо приложение в статистическия контрол на качест­вото.

 

Книгата е предназначена за широк кръг специалисти, предимно инженери и инженерно-технически персонал, а също и за научни работници и студенти, които се занимават с приложение на математикостатистическитe методи в практиката. Особено полезна ще бъде тя за онези, които се занимават с анализ и контрол на качеството на промишлената продукция и които се интересуват от теоретичните основи на тези методи.

 

Много фигури и таблици, както и пример, илюстрират приложе­нието на СКК в различни области. Ос­вен това частта от първа глава, отнася­ща се до първоначалната обработка на статистически данни, както и пета и гаеста глава, отнасящи се за текущия и приемателния СКК, могат да послу­жат на инженера-практик и на ръковод­ния ОТК персонал като ръководство за прилагане на най-новите методи за контрол на качеството, залегнали в ре­дица стандарти на СКК.

 

Наред с това в книгата са разгледани и систематизирани използуваните статистически методи при предварител­ния анализ, предхождащ внедряването на конкретните форми на статистичес­кия контрол на качеството, а именно на контролните карти и извадъчните пла­нове за приемателен контрол.

 

Всеки раздел е снабден с типiчен пример, който показва нагледно при­лагането на съответния статистически метод.

 

 

**

 

СЪДЪРЖАНИЕ иж изображенията под корицата)

Характеристики
В наличност:
Да
Език
български
Автор
Мария Кръстева
Издателство
Наука и изкуство
Поредица
Съвременна математика
Етикети
приложна математика, математика за икономисти
Град
София
Година
1975
Страници
307
Състояние
неизползвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
здраво и чисто книжно тяло с пожълтели листи, захабен външен вид
Националност
българска
Корица
твърда
Формат
среден
Ширина (мм)
135
Височина (мм)
205
Дебелина (мм)
20
Тегло (гр.)
282
Отстъпки, доставка, плащане

Непотвърдена от клиента по телефона поръчка, не се обработва! (след 3 дни опити за връзка с клиента се анулира)

 

Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт - 5 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • Доставка до адрес с Еконт - 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката
  • От 20 до 60 лв. - доставка до офис на Спиди 5 лв., поръчки под 20 лв могат да се доставят само с Еконт. Над 60 лв. - безплатна доставка
  •  Доставка до адрес със Спиди за поръчки над 20 лв.- 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката. Поръчки под 20 лв могат да бъдат доставени само с Еконт.

 

Срок за доставка до офис на  Еконт или Спиди: Поръчваш днес, получаваш утре!

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код за постоянна отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платежКъм книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!