Всички Категории
PRODUCTS
КНИГИ
BACK
КНИГИ

Статистика

  • Издателство: Тракия-М
  • ISBN / UPC: 3808401011703

Статистика

  • Издателство: Тракия-М
  • ISBN / UPC: 3808401011703

Тодор Калоянов  (автор)

 

Издателство:   Тракия-М
Език: български език
Раздел: Математика
Етикет:

За студенти от УНСС

математика за икономисти

 

Мека корица, голям формат  |  359 стр.  |  606 гр.

(използвана книга - незначително подчертавано с черен молив и леко следи от навлажняване)

 

*

 

Предговор

 

Учебникът представлява въвеждащ курс по статистика и е пред­назначен за студенти, научни работници и бизнесмени. Той е съоб­разен с учебната програма, по която се преподава дисциплината "Обща теория на статистиката" в икономическите университети. Целта е читателите да се запознаят със същността на статистичес­кия подход, организацията и провеждането на статистически изу­чавания, обработката на статистическите данни и осъществяване­то на статистически анализи. За по-лесното разбиране и усвояване на материала са разработени множество примери към всяка част.

 

Дълбоко съм благодарен на проф. Н. Величкова и проф. Б. Ру­сев за ценните съвети и помощ, оказвани през всички години, ко­гато работих над ръкописа.

 

Признателен съм на колегите от катедра "Статистика и иконометрия" при Университета за национално и световно стопанство, на чиято помощ винаги съм разчитал. Без полезните обсъждания с проф. Ив. Съйкова, доцентите Г. Мишев, А. Стойкова, Т. Къна-лиев, Ст. Цветков, Е. Шкодрев, В. Гоев, М. Коцева, Хр. Въжаров и по-младите колеги учебникът щеше да бъде доста по-различен.

 

Високо ценя професионализма на служителите на издателство "Тракия-М", които положиха много усилия за доброто техничес­ко и художествено оформление на работата.

 

Ще бъда признателен за всички критични бележки и препоръ­ки, които ще допринесат за подобряване съдържанието и структу­рата на учебника.

 

Тодор Калоянов

 

 

Характеристики
Отстъпки, доставка, плащане
Характеристики +
В наличност:
Да
Език
български
Автор
Тодор Калоянов
Издателство
Тракия-М
Етикети
За студенти от УНСС, математика за икономисти
Град
София
Година
2004
Страници
359
Състояние
използвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
незначително подчертавано с черен молив и леко следи от навлажняване.
Националност
българска
Издание
първо
Корица
мека
Формат
голям
Ширина (мм)
165
Височина (мм)
235
Дебелина (мм)
18
Тегло (гр.)
606
Отстъпки, доставка, плащане +

Непотвърдена от клиента по телефона поръчка, не се обработва! (след 3 дни опити за връзка с клиента се анулира)

 

Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт - 5 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • Доставка до адрес с Еконт - 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката
  • От 20 до 60 лв. - доставка до офис на Спиди 5 лв., поръчки под 20 лв могат да се доставят само с Еконт. Над 60 лв. - безплатна доставка
  •  Доставка до адрес със Спиди за поръчки над 20 лв.- 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката. Поръчки под 20 лв могат да бъдат доставени само с Еконт.

 

Срок за доставка до офис на  Еконт или Спиди: Поръчваш днес, получаваш утре!

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код за постоянна отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платежКъм книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!