Всички Категории
PRODUCTS
КНИГИ
BACK
КНИГИ

Висша математика. Част 3: Диференциални уравнения. Интегрално смятане на функции на две и повече променливи. Редове. Някои специални въпроси

  • Издателство: Техника

Висша математика. Част 3: Диференциални уравнения. Интегрално смятане на функции на две и повече променливи. Редове. Някои специални въпроси

  • Издателство: Техника

В учебника „Висша математика", III част, е включен следният материал: обикновени диференциални уравнения и линейни си­стеми диференциални уравнения от I ред, кратни и криволинейни интеграли и интеграли по повърхнина, безкрайни редове, редове на Фурие, линейни частни диференциални уравнения от II ред, някои въпроси от функции на комплексна променлива и от вариа­ционното смятане.

 

Учебникът е предназначен за студентите от ВИАС, но може да бъде използуван и от студенти от други висши технически учебни заведения, а също и от инженери от практиката.

 

Георги Тотов  (автор)

 

Издателство:   Техника
Език: български език
Раздел: Математика
Етикет:

висша математика

За студенти от УАСГ

диференциално и интегрално смятане

 

Твърда корица, среден формат  |  364 стр.  |  516 гр. 

(използвана книга в почти отлично състояние - няколко отметки с химикал върху листовете със съдържанието - виж третото изображение)

 

*

 

ПРЕДГОВОР

 

С настоящата последна част на учебника по Висша математика завършва излагането на основите на математическия анализ. В нея са включени и някои специални въпроси, предвидени в учебната програма преди всичко на основната и с най-голям брой студенти специалност във ВИАС — промишлено и гражданско строителство.

 

И тук пред вид на важността на застъпения материал за подготов­ката на бъдещия инженер е обърнато особено внимание на изясняване­то на основните понятия и методи, а също и на логическата стойност при излагането и подреждането на материала.

 

В учебника са дадени и много примери, които по подходящ начин илюстрират излаганите теоретични положения. Разгледани са също и редица приложни задачи, при решаването на които се използува съот­ветният математически апарат.

 

Авторът изразява още веднаж своята благодарност на рецензен­тите доц. Ал. Бояджиев и доц. В. Кортенска, а също и на научния ре­дактор Златка Петрова, които със своето старателно отношение към възложената им задача допринесоха за подобряване на ръкописа.

 

Заслужена признателност трябва да се отдаде и на много от члено­вете на катедрата, включително и на др. Л. Добрева, за техните грижи по техническото оформяне на ръкописа.

 

Авторът

 Характеристики
Отстъпки, доставка, плащане
Характеристики +
В наличност:
Да
Език
български
Автор
Георги Тотов
Издателство
Техника
Етикети
висша математика, За студенти от УАСГ, диференциално и интегрално смятане
Град
София
Година
1979
Страници
364
Състояние
използвана книга
ЗАБЕЛЕЖКА
книга в почти отлично състояние - няколко отметки с химикал върху листовете със съдържанието - виж третото изображение
Националност
българска
Корица
твърда
Формат
среден
Ширина (мм)
150
Височина (мм)
215
Дебелина (мм)
25
Тегло (гр.)
516
Отстъпки, доставка, плащане +

Непотвърдена от клиента по телефона поръчка, не се обработва! (след 3 дни опити за връзка с клиента се анулира)

 

Отстъпки, доставка, плащане

При покупка на стойност:

  • Над 20 лв., отстъпка от 10%, видима в процеса на пазаруване.
  • До 60 лв. - доставка до офис на Еконт - 5 лв., над 60 лв. - безплатна доставка
  • Доставка до адрес с Еконт - 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката
  • От 20 до 60 лв. - доставка до офис на Спиди 5 лв., поръчки под 20 лв могат да се доставят само с Еконт. Над 60 лв. - безплатна доставка
  •  Доставка до адрес със Спиди за поръчки над 20 лв.- 6.00 лв., независимо от теглото на книгите и стойността на поръчката. Поръчки под 20 лв могат да бъдат доставени само с Еконт.

 

Срок за доставка до офис на  Еконт или Спиди: Поръчваш днес, получаваш утре!

 

За редовни клиенти, закупили книгите си с регистрация, се определя персонална отстъпка с код за отстъпка, за пазаруване независимо от стойността на покупката.

За пазаруващите само с "Бърза поръчка", не се предлага код за постоянна отстъпка, поради невъзможността да бъде вписан такъв.

 

 

Поръчки направени до 17.00 ч. в делничен ден - за София и страната, обикновено се изпращат в същия ден и се доставят на следващия, или според графика на куриерската фирма. При пристигането на пратката в офиса на Еконт клиентите, направили поръчка с регистрация, получават имейл и SMS, а с "Бърза поръчка" - само SMS. 

 

След преглед на пратката в присъствието на куриера, се заплаща наложен платежКъм книгите от всяка поръчка се издава фискален бон, а при заявено желание и опростена фактура, както на фирми, така и на физически лица.

Ако книгата или книгите не отговарят на описаното състояние при поръчката, то той се освобождава от заплащане на пратката в двете посоки, след разговор по телефона с подателя.

Ако клиента след преглед прецени, че книгата или книгите не са му необходими, то той следва да ги върне на подателя, като заплати пощенските разходи в двете посоки.

 

 

За София - лично предаване

 

Среща с предварителна уговорка на две места в кв. Орландовци:

1. За пристигащите с трамвай (№ 3, 4 или 18): трамвайна спирка "Католически гробищен парк" (виж на картата) около 7-9 мин от пл. Лъвов мост.

2. За пристигащите с автомобил: кв. Орландовци, ул. Железопътна 18, пред магазин Билла (виж на картата) 

Предимствата на този начин за получаване: възможност за внимателно разглеждане на книгите, получаване в същия ден и спестяване на пощенските разходи.

 

 

За чужбина (for abroad) 

 

Български пощи

 

След уточняване на всички подробности и потвърждение от страна на клиента.

Продукти от същата категория

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!